Lugnets Oas

Lugnets Oas

Övre Bryggårdsgärdet | Norrtälje

Trygg BRF
Trygg BRF

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Det blir enklare för våra kunder att kunna jämföra ekonomin i olika föreningar. Kunderna får också en ökad trygghet i att bostadsrättsföreningen har redovisat viktiga uppgifter för en oberoende aktör. Föreningens ekonomi är ordentligt dokumenterat från början. Att en bostadsrättsförening har kvalitetsstämpeln innebär också att kunder ser att det finns en långsiktighet när det gäller tex föreningens ekonomi, underhållsplaner, styrelse och utbildning av denne. När bostadsrättsföreningen godkänts av Trygg Brf uppfyller den fler och tuffare villkor än vad både lagstiftningen och myndigheterna kräver.

Om projektet

Alldeles intill busstorget, nära till kommunikationerna med en lugn innergård, pågår nu ett byggprojekt om 55 lägenheter. Här ligger sedan tidigare den pastellfärgade bostadsrättföreningen Kristallen.
Lugnets Oas får fasader i både puts och träpanel i tre nyanser av grått/brunt. Med hjälp av de karamellfärgade balkongräckena i aluminium plockar man upp pastellen i Kristallen

Läs mer +
och kompletterar helhetsbilden med ett mer samtida uttryck. Här vill man skapa en levande känsla i gatubilden genom att lägga två bokaler och en kommersiell lokal i markplan längs med Baldersgatan. I skydd av huset ligger en rogivande innergård som enkelt nås av alla boende. En gemensam grön oas med ett lokalt omhändertagande av dagvatten, skyddade uteplatser och en mindre lekyta för barn och barnbarn.

Unikt för Lugnets Oas är att det även rymmer de tre bostadstyperna bokaler, eget våningsplan och vindslägenhet i etage. Ett boenden för dig som söker något unikt. Bokal är en boendeform med bostad och lokal i ett. Här kan du som exempelvis är småföretagare ha kontor/showroom i en lokal, med imponerande fönsterpartier i gatuplan och en avskild bostadsdel en trappa upp.

Väljer du boendeformen eget våningsplan bor du så ostört du kan i ett flerbostadshus. När du parkerat bilen i garaget åker du direkt upp till din våning med exklusiv hissaccess. Här bor du med ryggåstak som ger en härlig rymd, ett spatiöst master bedroom med både walk-in-closet och eget badrum.

Vindslägenheterna i etage är smart planerade bostäder där de sociala ytorna ligger i nedre våningsplanet tillsammans med en härlig balkong ut mot den gröna innergården. På det övre våningsplanet ligger en avskild sov avdelning med generösa sovrum, klädkammare och ett stort badrum med tvättfaciliteter.

Under huset finns parkeringsgarage med hissaccess till alla trapphus och laddmöjlighet både för bil och elcykel. Här finns även lägenhets- och cykelförråd samt barnvagns- och rullstolsförråd.

Området och Service

Endast ett par minuters promenad till Norrtälje busstation, med avgångar till bl a Stockholm, Uppsala, Arlanda och Rimbo samt Eckerö Linjens buss för resa till Åland.
Granne med busstationen ligger Norrtälje bibliotek, apotek samt ICA Supermarket Kryddan. Här tar även stadskärnan vid med härliga promenadstråk där du finner lokala småbutiker samt en rad utmärkta restauranger och mysiga kaféer. Ångbåten s/s Norrtälje ligger också nära vid hamnen, där man kan fortsätta sin promenad längs hamnpromenaden över till den grönskande Societetsparken.

Ca 500m bort norrut längs Baldersgatan ligger både Willys och Lidl samt flera andra affärer vid handelsområdet Knutby torg.

Fakta

 • Status

  Pågående

 • Pris

  1 550 000 – 6 200 000

 • Avgift

  2 742 – 6 318

 • Rum

  1 – 4 rok

 • Boarea

  35 – 115 m2

 • Inflyttning

  Kvartal 4, 2024 - kvartal 1, 2025

 • Antal bostäder

  55

 • Boendeform

  Bostadsrätt

Bostäder

Dokument & länkar

Kontakt

Se bilder

Inredningsväljaren

En av många fördelar med att köpa en nyproducerad bostad är att du som är tidigt med i processen har möjlighet att göra dina egna inredningsval! Med hjälp av vår digitala inredningsväljare kan du testa dig fram och inspireras med olika kombinationer av köksluckor, golv, handtag och kakel!

I denna inredningsväljare sparas inte dina val, utan detta sker efter tecknat avtal av din bostad. Du får då din egna, personliga inloggning till vår tillvalsportal och inredningsväljare.

Karta

Restider

Status för projektet

 • Planerat
 • Försäljning
 • Produktion
 • Slutbesiktning
 • Tillträde

Fler nya hem