Var vill du bo?

VI HAR 158 LEDIGA BOSTÄDER.

Bostadsbutiken i Norrtälje

Välkommen till Credentias bostadsbutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje. Här kan du förutom att dricka en god kopp kaffe även träffa våra mäklare och titta närmare på alla de bostäder vi erbjuder i varumärket Credentia och Hemrik. I butiken kan du känna och klämma på alla fina inredningsval du kan göra när du köper en bostad av oss.

Bostadsbutikens öppettider hittar du genom att klicka här.

COVID-19

Med anledning av COVID-19 ändrar vi våra rutiner på visningar.

  • – Vi undviker handskakningar och håller avstånd.
  • – Anmälan till alla visningar krävs, för att undvika trängsel.
  • – Vid minsta symtom ber vi dig att stanna hemma från visningen, detsamma gäller självklart även våra mäklare samt personal på Credentia.
COVID-19

Inredningsval

I Credentias nyproduktion av bostadsrätter har du möjlighet att göra tillval till din bostad, tillvalen omfattar projekteringsändringar samt inredningsval. I god tid innan det är dags för dig att göra dina val kommer vår inredningsansvariga att kontakta dig för mer information.

I vår bostadsbutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje finns det möjlighet att titta på en mängd olika tillval för att i lugn och ro kunna förbereda dig innan du behöver bestämma dina val.

Inredningsval

Frågor och svar

ATT KÖPA EN BOSTADSRÄTT är ofta en av de största affärerna du gör, och därför har man ofta många frågor. Vad innebär det att bo i en bostadsrätt? Vad betyder ekonomisk plan – och vem får vara med och sitta i styrelsen?

Frågor och svar

Trygg BRF

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning framtagen av branschinitiativet Trygg Bostadsrättsmarknad. Syftet är att göra det ska marknaden för nyproduktion mer välfungerande och sund. När ett projekt är godkänt av Trygg BRF betyder det att man uppfyllt fler, tuffa villkor än vad den svenska lagstiftningen och myndigheter kräver. Det ska vara enkelt bostadsköpare att göra en trygg affär.

Trygg BRF
Köpprocessen

Köpprocessen

Credentia trygg

FÖR ATT GE ÖKAD TRYGGHET I DITT BOSTADSKÖP. Då tiden mellan tecknande av förhandsavtal och tillträde är lång, ingår alltid Credentia-trygg när du köper en bostad av Credentia.

Credentia trygg

HEMRIK - bostäder för småstaden

BOENDE FÖR SMÅSTADEN. HEMRIK ingår i Credentia-koncernen och bygger bostäder för småstaden. Parhus, radhus och klimatsmarta lägenheter. På HEMRIK vill vi att småstaden ska leva och må bra! För oss är det viktigt att utgå ifrån dig som ska bo i husen som vi bygger så att du ska trivas och må bra i ditt nya hem.

Att skapa bostäder för både våra och kommande generationer och samtidigt göra det med största möjliga hänsyn till miljön är en av våra ledstjärnor. Dessutom jobbar vi med lokala leverantörer, entreprenörer och hantverkare.

HEMRIK - bostäder för småstaden

Kontakta oss!