Var vill du bo?

VI HAR 89 LEDIGA BOSTÄDER.

Inredningsval

I Credentias nyproduktion av bostadsrätter har du möjlighet att göra tillval till din bostad, tillvalen omfattar projekteringsändringar samt inredningsval. I god tid innan det är dags för dig att göra dina val kommer vår inredningsansvariga att kontakta dig för mer information.

Inredningsval

Credentia trygg

För att ge ökad trygghet i ditt bostadsköp då tiden mellan tecknande av förhandsavtal och tillträde är lång, ingår alltid Credentia-trygg när du köper en bostad av Credentia.

Credentia trygg
Köpprocessen

Köpprocessen

Frågor och svar

ATT KÖPA EN BOSTADSRÄTT är ofta en av de största affärerna du gör, och därför har man ofta många frågor. Vad innebär det att bo i en bostadsrätt? Vad betyder ekonomisk plan – och vem får vara med och sitta i styrelsen?

Frågor och svar

HEMRIK - bostäder för småstaden

BOENDE FÖR SMÅSTADEN. HEMRIK ingår i Credentia-koncernen och bygger bostäder för småstaden. Parhus, radhus och klimatsmarta lägenheter. På HEMRIK vill vi att småstaden ska leva och må bra! För oss är det viktigt att utgå ifrån dig som ska bo i husen som vi bygger så att du ska trivas och må bra i ditt nya hem.

Att skapa bostäder för både våra och kommande generationer och samtidigt göra det med största möjliga hänsyn till miljön är en av våra ledstjärnor. Dessutom jobbar vi med lokala leverantörer, entreprenörer och hantverkare.

HEMRIK - bostäder för småstaden