Tillvalsprocessen

I Credentias nyproduktion av bostadsrätter har du möjlighet att göra tillval till din bostad, tillvalen omfattar projekteringsändringar samt inredningsval. I god tid innan det är dags för dig att göra dina val kommer vår inredningsansvariga att kontakta dig för mer information.

I Credentias bostadsbutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje finns det möjlighet att titta på en mängd olika tillval för att i lugn och ro kunna förbereda dig innan du behöver bestämma dina val. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår inredningsansvariga Denice Nielsen, denice.nielsen@credentia.se eller 0176-282030.

Projekteringsändringar

Den första delen i tillvalsprocessen kallas Stopptid 1 – projekteringsändringar. Vid projekteringsändringarna handlar det om större förändringar som tillvalsvägg, komfortvärme eller kanske ett extra eluttag för vitrinskåpet?

Vår inredningsansvariga kontaktar dig per telefon i god tid innan stopptiden.

Inredningsval

Lite närmre tillträdet är det dags för inredningsvalen. Då kontaktas du i god tid för att boka in ett personligt möte. Vi går då igenom allt från kakel och klinker till köksluckor och beslag. Inför detta möte är det bra att förbereda sig i förväg genom att titta i tillvalskatalogen samt kanske besöka Bostadsbutiken.

Tillvalskatalog

När du bokar din nya bostad får du tillvalskatalogen, i tillvalskatalogen hittar du alla tillval som är möjliga att göra i din nya lägenhet. Du kan även bläddra i den online här.