Gullklövern

Täljöhalvön | Österåker

Slutsålt

Fakta om projektet

Kontakta oss

Om projektet

BRF GULLKLÖVERN - TÄLJÖHALVÖN.

På Täljöhalvön i en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planerar vi det första huset av tre, Gullklövern, ett komfortabelt och modernt hus som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö. Här kan du välja mellan 1-4 rum och kök.

Huset utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor suddas gränsen mellan ute och inne bort. Rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Några av bostäderna har stora fina terrasser och på markplan finns flera bostäder med härliga uteplatser.

Lägenheterna byggs med en hög grundstandard men det finns också möjlighet till ett varierat utbud av tillval för att skapa just ditt drömboende såsom vinkyl och inglasning av balkonger.

Parkering finns lättillgängligt och ett förråd hör till varje lägenhet.

På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar.

Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen.
En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt bryggor för sommar och vinterdopp. Här kan du ta en morgontur med kajaken, studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller varför inte meditera på bryggan i morgonsolen? Närheten till flertalet varv och marinor i området gör det enkelt för den båtintresserade att ta sig ut i Stockholms skärgård och allt vad den har att erbjuda.

Att pendla in till Stockholm är också så smidigt via buss eller Roslagsbanan och tar ca 35 min.

Inredningsväljaren

En av många fördelar med att köpa en nyproducerad bostad är att du som är tidigt med i processen har möjlighet att göra dina egna inredningsval! Med hjälp av vår digitala inredningsväljare kan du testa dig fram och inspireras med olika kombinationer av köksluckor, golv, handtag och kakel!

I denna inredningsväljare sparas inte dina val, utan detta sker efter tecknat avtal av din bostad. Du får då din egna, personliga inloggning till vår tillvalsportal och inredningsväljare. Mer information om vår tillvalsprocess hittar du här. Inredningsväljaren fungerar bäst på en surfplatta eller dator.

Vill du se materialvalen i verkligheten? Då är du välkommen till vår bostadsbutik i Norrtälje.

Detaljer

Hitta rätt

Ta reda på restiden till …

Bostäder och priser

Status för projektet

  • Planerat

  • Försäljning

  • Produktion

  • Slutbesiktning

  • Tillträde