Lyckoklövern

Täljöhalvön | Österåker

Pågående

Fakta om projektet

Kontakta oss

Om projektet

BO NÄRA NATUREN PÅ TÄLJÖHALVÖN.

I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planeras ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö.

Här kommer vi att uppföra tre huskroppar som utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen suddas gränsen mellan ute och inne bort. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Lyckoklövern är det hus som ligger i mitten.

Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar.

Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen.
En strandpromenad planeras att anläggas runt halvön så att det enkelt går att ta sig runt hela viken samt torg och bryggor för att underlätta spontana sociala aktiviteter. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller spela boule med grannarna.

Att pendla in till Stockholm är också så smidigt via buss eller Roslagsbanan och tar ca 35 min.

Inredningsväljaren

En av många fördelar med att köpa en nyproducerad bostad är att du som är tidigt med i processen har möjlighet att göra dina egna inredningsval! Med hjälp av vår digitala inredningsväljare kan du testa dig fram och inspireras med olika kombinationer av köksluckor, golv, handtag och kakel!

I denna inredningsväljare sparas inte dina val, utan detta sker efter tecknat avtal av din bostad. Du får då din egna, personliga inloggning till vår tillvalsportal och inredningsväljare. Mer information om vår tillvalsprocess hittar du här. Inredningsväljaren fungerar bäst på en surfplatta eller dator.

Vill du se materialvalen i verkligheten? Då är du välkommen till vår bostadsbutik i Norrtälje.

Detaljer

Hitta rätt

Ta reda på restiden till …

Bostäder och priser

Status för projektet

  • Planerat

  • Försäljning

  • Produktion

  • Slutbesiktning

  • Tillträde