Säljstart

Nu närmar det sig premiärvisning av de första 13 bostadsrätterna i Täljö Strandäng med underbar utsikt över Täljöviken och granne med Svinninge Marina. Tid: 12 november kl 12:00-14:00. Plats: Täljö Konferensgård - Täljöviksvägen 10 Åkersberga. Ta chansen att på plats vara först med att välja din drömbostad. Välkommen!  
Read More
SOLBACKA STRAND - Säljstart 9/3 kl 16-18 i visningslägenheten; Maria  Winkvists väg 8A i Solbacka Strand. Ytterligare 41 st välplanerade lägenheter i harmoni med omgivningen. Genomgående hög standard med härliga materialval. Ljust och luftigt.
Read More

Säljstart för Sparven

11 november, 2016
Välkommen till säljstarten av Sparven torsdag den 17 november kl. 16-18 i Credentias Bobutik på Sjötullsgatan 6 i Norrtälje. Nu släpper vi fina våningar i en byggnad som karaktäriseras av Norrtäljes byggnadstradition. Vill du bo centralt och i en vacker byggnad på fyra våningar, med en trevlig grön innergård, och…
Read More

Säljstart av Saltvinden

2 november, 2016
Välkommen till Brf Saltvinden och vår visningslägenhet på Terrilörsgatan 1 i Östhammar söndag 6/11 kl. 11–13. Brf Saltvinden består av 33 fina och välplanerade lägenheter med ett bra läge nära vattnet. Boendet ligger ett stenkast från Östhammars mysiga lilla stadskärna. Läs mer om projektet här.
Read More
Välkommen till säljstarten av Brf Fältharen - etapp 4 i kvarteret Haren, på tisdag den 1 november kl. 16-18 i vår visningslägenhet på Drottninggatan 1B. På den lugna och centrala Drottninggatan i Norrtälje släpper vi nu den fjärde etappen. Huset består av 29 attraktiva och välplanerade lägenheter mitt i Norrtäljes…
Read More
Onsdag den 31/8 har vi säljstart av den sista etappen i Solbacka Strand. Säljstart i visningslägenheten Maria Winkvists väg 8A mellan kl 16-18.Välkommen!
Read More