Östhammar

Nu har vi en ny fräsch visningslägenhet i Östhammar! Om du inte hunnit se vår nya fina visningslägenhet i Östhammar på Terrilörsgatan 3 så passa på under något av höstens alla visningstillfällen att besöka oss. Vi har säljstart av Saltvinden Hus B den 27/8 kl 11-13 Välkommen! 
Read More
SALTVINDEN - HUS B - Nu släpper vi nästa hus till försäljning! Våra mycket omtyckta lägenheter i Östhammar blir fler, välkommen till säljstart 27/8 kl 11-13 i visningslägenheten på Terrilörsgatan 3, Östhammar. 
Read More
Kommande visning i Östhammar den 9: april har du möjlighet att se de inredningsval som finns till den bostad du köper. Vi håller en redan hög standard men om du vill göra din lägenhet mer personlig i färg eller stil har du flera inredningsval att kika på. Välkommen!
Read More

Pågående nyproduktion

13 februari, 2017
I Östhammar pågår just nu nyproduktion av flera av våra omtyckta lägenheter. De ligger i ett härligt område med både närhet till Östhammars Centrum och hamnen som inramar atmosfären av lugn och ro. De första husen är sedan en tid redan inflyttade och våra kunder stortrivs! Välkommen på ett inspirerande…
Read More

Säljstart av Saltvinden

2 november, 2016
Välkommen till Brf Saltvinden och vår visningslägenhet på Terrilörsgatan 1 i Östhammar söndag 6/11 kl. 11–13. Brf Saltvinden består av 33 fina och välplanerade lägenheter med ett bra läge nära vattnet. Boendet ligger ett stenkast från Östhammars mysiga lilla stadskärna. Läs mer om projektet här.
Read More