Österåker

Nu närmar det sig premiärvisning av de första 13 bostadsrätterna i Täljö Strandäng med underbar utsikt över Täljöviken och granne med Svinninge Marina. Tid: 12 november kl 12:00-14:00. Plats: Täljö Konferensgård - Täljöviksvägen 10 Åkersberga. Ta chansen att på plats vara först med att välja din drömbostad. Välkommen!  
Read More
Tagehus har ingått avtal om att öka sitt ägande i bostadsutvecklingsprojektet Runö Fastigheter sydost om Åkersberga. Projektet förväntas omfatta över 4 000 bostäder om tre etapper på Täljöhalvön. Utbyggnaden är en av de större i regionen och förväntas totalt omfatta cirka 7 000 bostäder, inklusive villor och radhus. Avtalet innebär…
Read More
Under 2017 kommer Credentia tillsammans med flera aktörer att börja bygga bostäder i Österåkers kommun. Området ligger nära Åkersberga Centrum med natur och skärgård inpå knuten. Följ projektet här på hemsidan eller på Facebook.
Read More
Storstockholms i särklass största stadsdel med runt 7000 bostäder håller på att utformas i Åkersberga. Credentia har förvärvat byggrätter om ca 50 lägenheter i naturskönt område med skärgården som granne. Läs mer om området här.
Read More