CREDENTIA SÄLJER HYRESFASTIGHET.

15 juni, 2022

Credentia tillsammans med Landsort Care 4 AB säljer en hyresfastighet i centrala Vallentuna. På fastigheten Vallentuna Prästgård 1:174 uppförs ett bostadshus innehållande 27 hyresrättslägenheter. Total BOA uppgår till 1 269 kvm samt med ett garage i källarplan. Försäljningen sker genom en bolagsöverlåtelse med tillträde under Q3 2023. Köpare är Titania. Entreprenör är Credentia AB.

  • Vallentuna är en kommun i stark tillväxt och vi på Credentia är stolta över att kunna leverera ett bostadshus med bästa läge i Vallentuna Centrum. Credentia är en bygg- och fastighetskoncern som utvecklar och bygger framtidens boenden och andra viktiga samhällsfunktioner och med verksamhet i Stockholm och Uppsala län, säger Ronny Jansson, VD Credentia.

  • Titania har redan en närvaro i Vallentuna centrum och ser med denna fastighet en god möjlighet att få ett mindre projekt där man kan sätta en bra förstagångshyresnivå som sedan kan fungera i jämförelseförfarande vid nya förstagångshyressättningar inom närområdet, säger Einar Janson, VD Titania

 

För mer information är du välkommen att kontakta:

Marc Micallef, Regionschef Credentia,

0176 -28 20 11, marc.micallef@credentia.se

eller

Ronny Jansson, vd för Credentia,

0176-28 20 08 , ronny.jansson@credentia.se