Credentia ny huvudsponsor till Rospiggarna.

28 augusti, 2019

Nu är det klart att Credentia blir ny huvudsponsor till Rospiggarna Speedway. Från årsskiftet byter arenan i Hallstavik namn från HZ-bygg till Credentia Arena. Avtalet innebär att Credentia under minst tre år sponsrar laget. Arenan i Hallstavik byter namn till Credentia Arena.

 Vi är mycket stolta över att bli ny huvudsponsor till Rospiggarna Speedway. Att sponsra Rospiggarna Speedway är ett naturligt led i Credentias ambition att bidra till samhällsutveckling genom att vara en aktör som tar ansvar på fler sätt än själva byggandet. säger Ronny Jansson, VD Credentia AB.

 Credentia utvecklar och bygger bostäder och andra samhällsviktiga funktioner som till exempel skolor, brandstationer och fritidsanläggningar. Credentias sponsoraktiviteter syftar till att förverkliga dels våra egna mål men även bidra till en positiv utveckling för organisationer, idrottare och föreningar och hjälpa dem nå sina uppsatta mål. Credentia vill bidra till att människor mår bra och växer vilket gynnar de marknader vi befinner oss i nu och i framtiden.

Rospiggarna Speedway är oerhört stolta att ha Credentia med som ny arenasponsor under dom tre kommande åren. Att ett företag utav Credentias storlek väljer att göra ett samarbetsavtal med Rospiggarna ger en stor tyngd för Rospiggarna Speedway. Rospiggarna syns både lokalt, nationellt och internationellt i samband med TV sändningar vilket gör att Credentia Arena kommer att synas inte bara i Roslagen utan även i hela världen säger Stefan Gunstad, Ordförande Rospiggarna AB

För mer information är du välkommen att kontakta:

 Ronny Jansson, vd för Credentia, telefon: 0176-28 20 08,

e-post: ronny.jansson@credentia.se

 Stefan Gunstad, Ordförande Rospiggarna AB telefon: 0709-63 43  68,

e-post: stefan@rospiggarna.nu