Några av våra externa entreprenader

Här kan du se ett axplock av projekt som vi på Credentia just nu utför. Vilken roll vi har i respektive projekt kan variera. Vill du veta mer om något specifikt projekt är du varmt välkommen att kontakta oss.

Några av våra externa entreprenader

 • Kvarteret Åkeriet, Norrtälje

  I Norrtälje Hamn bygger vi kvarteret Åkeriet med bostadsrätter på tre till sex våningar för Riksbyggen. Fasaden är av puts och taket av plåt och försedd med solceller. Vi bygger med Miljöbyggnad silver. Brf Havslängtan består av 48 seniorbostäder, Bonum (55+). BTA ljus. 4600m2, BOA 3300mm2 Brf Havsbrisen består av 82 bostadsrätter. BTA ljus 7800 m2. BOA 5700 Total BTA 16000m2 Total BOA 9050 m2 Tillträde våren 2024.

  Beställare: Riksbyggen

 • Haga Palett, Solna

  Längs Solnavägen, angränsande till Hagastaden, utför Credentia byggnation av flerbostadshus åt Nordr. Produktion pågår av etapp 1 – det röda kvarteret Haga Palett Terra. Därefter kommer etapp 2 – det gröna kvarteret, Haga Palett Verde med ca 124 bostäder, lokaler samt parkeringsgarage. Byggstart Vintern 2021, bostäderna beräknas stå klara under kvartal 3, 2023.

  Beställare: Nordr

 • Radhusblicken, Uppsala

  På uppdrag av Riksbyggen bygger vi Radhusblicken i Fornby i utkanten av Uppsala. Radhusblicken består av över hundra småhus fördelade på flera etapper där Credentia står för totalentreprenaden.

  Beställare: Riksbyggen

 • Brf Entrén, Vallentuna

  På uppdrag av Riksbyggen uppför vi Brf Entrén i centrala Vallentuna och består av 39 lägenheter fördelat på tre huskroppar. Tillträde är planerat till hösten 2023 och med det avslutas hela Åby-Ängar.

  Beställare: Riksbyggen

 • Brf Eken, stambyte, Järfälla

  Brf Eken bildades, som HSB-förening, 1968. De 9 fastigheterna i föreningen byggdes under åren 1968-1970. Vi genomför ett stambyte av samtliga fastigheter. Totalt 290 lägenheter. Stambytet pågår: Augusti 2022 till november 2023

  Beställare: Brf Eken Järfälla

Vill du att vi bygger åt dig?

Vi leder såväl större som mindre byggentreprenader och är vana att jobba mot offentliga och privata beställare i olika entreprenadformer. Vår styrka är att vi kan bistå beställaren med allt ifrån projektering till färdig produkt. Bland våra referensprojekt finns skolor, förskolor, flerbostadshus, badhus och brandstationer. Vi har också stor erfarenhet av om- och tillbyggnationer i befintliga fastigheter. Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss så berättar vi mer!